miercuri, 31 martie 2010

Sunt și eu om din carne.

Am avut proces cu dragul meu frate astăzi. N-am ajuns la nicio concluzie, doar la insulte gratuite și la alt termen. Plus încă 2500 , pentru modificarea masei succesorale. Of, iar îmi trebuie job. Mă zbat precum o molie obosită să roadă țesături uzate.
Azi am plâns ca o fraieră. De nervi, de revoltă, de dezamăgire. De oboseală și de nefericire. Vestea nașterii unui minunat băiețel, pe care eu l-am proorocit, cu 2 săptămâni înainte să se fecundeze ovulul, ovulul unei dragi prietene ce era în imposibilitatea de a mai rămâne însărcinată, m-a luminat.
Am mers singură pe străduțe de care le cunoșteam atât de bine și pe care nu le mai simțeam, am mers fără țintă și plină de gânduri de muritor în expectativă.
M-am încălzit cu o voce la care nu mă așteptam, dar o s-o aștept în continuare. Îmi lipsește și vreau s-o cos pe timpan.

Mi-am condus văduva tânără acasă de la serviciu, două femei singure și atât.  Nu-mi place să mă văd nevoită să-mi asum  rolul de persoană stabilă în casă, nu mi se potrivește și l-aș lepăda oricând. Dar am făcut atâtea și atâtea  lucruri pe care nu aș fi vrut să le fac....

M-am revăzut cu o amică, după câteva luni. Mi-a spus că azi arăt ca un copil bătrân cu mâini triste și că nu mă poate privi în ochi fără să o doară.
 'Tu radiezi, scutul ăsta te-a secătuit...  n-am văzut ochi atât de nefericiți decât la muribunzi.'
N-aș fi vrut să mă vadă cineva așa, și mi-am cerut iertare pentru nefericirea impregnată în tot ceea ce radiam. Mi-am cerut iertare mie.

Iar una dintre marile mele temeri este că, după ce mi-am consturit scutul ăsta,greoi și aspru, să nu fiu capabilă de a-l lepăda în fața fericirii. Fericire care nu știu cum dracului să n-o alung. Sau cum s-o summonez.

Mă doare visceral de tare. Și am obosit. Mi-e dor de toți care m-au lăsat singură.
Sper că știu mai bine decât mine unde-i șpârla.

14 comentarii:

  1. :))) Um, thanks?

    Weird, weird how?
    Ambiguu termenul.

    RăspundețiȘtergere
  2. seamana foarte mult cu stilul meu de scris in momente dubioase :P check out my last post :) si a venit exact dupa ce am vazut pe last.fm ca avem si playlisturi asemanatoare. d'asta am ramas putin "wtf" :P

    RăspundețiȘtergere
  3. de-aia mă hăhăiam, văzusem că mi-ai scris in shoutbox pe last, ți-am dat add pentru că, ei bine, suntem super. :>
    Și tocmai am realizat că te am pe twitter. Și că vroiai rusă.

    RăspundețiȘtergere
  4. ti-am citit intreg blogul. nu are rost sa iti spun cine sunt, caci numele meu nu are nici o importanta. nu vreau decat sa iti spun ca regret sa te stiu trista. ai grija de tine. te inteleg prin ce treci, caci si eu traiesc o situatie asemanatoare.
    as vrea sa asculti asta, pe mine ma linsteste de fiecare data. poate are succes si la tine http://www.rainymood.com/ . ai grija de tine. imbratisari calde.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc mult pentru link, cred că o să-l folosesc cat de curand.
    Mă intrigă căldura comentariului tau insă, sunt curioasă. :) Multumesc de lectură.
    Cu caldura, m.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohhhhhhhhhhhhh, tu erai.
    Îti mulțumesc ENORM. Mi-ai futut viața, băi. Sper că ești mândru de tine. Nu îndrăzni să mă mai hărțuiești, tu sau ajutoarele tale, ai făcut destul.
    AJUNGE.

    RăspundețiȘtergere
  7. Uiți că eu am ieșit și isteață, și dezechilibrată emoțional. La tine a rămas un dezechilibru pentru care învinuiesti pe cineva care nu se poate apăra. Foarte nobil.
    Alege responsabilitatea. Asuma-ți cromozomii aia.
    Nu te urăsc. nu inseamna ceva pozitiv, oricum.

    RăspundețiȘtergere
  8. sincer, ultimul lucru pe care as fi vrut sa il fac prin vorbele mele, este sa iti fac rau. nu am habar despre cine vorbesti tu ca as fi. nu sunt nimeni, absolut nimeni la care te gandesti tu. prefer sa raman anonima, da anonima, pentru ca nu am fost niciodata prietene. cu toate astea, nicioadata nu am avut nimic cu tine. ti-am scris toate cuvintele astea sincer, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. oh.
    Credeam că ești ex-semi-frati-miu.
    Tocmai ce m-a contactat mumă-sa pe FB.
    Ceea ce nu înseamnă că n-aș putea vorbi cu respectiva doamnă în secunda asta.
    Sunt paranoică.
    Și dacă nu ești vreunul dintre oamenii ăia răi, iartă-mă. Iar dacă ai răsfoit pe-aici, îți sunt evidente motivele.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu nu si iar nu. am dat de tine intamplator. nu am mai schimbat 2 vorbe de ani de zile. defapt,niciodata nu am schimbat mai mult de 2 vorbe.
    nu sunt unul dintre oamenii care vorbesti tu. izu, ce vreau eu sa iti spun este ca nu toata lumea este rea. adevarat, putini mai sunt sinceri si cu sufletul cald. nu am avut nici o clipa intentia de a te supara. imi pare rau. am vrut decat sa iti spun cateva cuvinte calde. pentru ca te inteleg. pentru ca si mie imi este greu zi de zi....nu vreau sa mai intru in detalii. vreau decat sa stiu ca o sa ai grija de tine, iar data viitoare cand am sa trec pe langa tine pe strada nu am sa te mai vad cu privind in jos, trista. imbratisari calde.

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi pare rău. Am grijă de mine simultan cu faptul ca mă mănânc singură, de vie.
    Sunt ok.

    RăspundețiȘtergere
  12. si mie imi pare si mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau să depun mărturie despre marele vrăjitor, numit Dr. Șeful Bogat, soțul meu, iar eu suntem căsătoriți de 5 ani acum nu avem un copil, iar medicul ne-a spus că nu pot naște, deoarece uterul meu a fost deteriorat din cauza Prescripția greșită a drogurilor, asta m-a îngrijorat și soțul meu nu a fost fericit, așa că a decis să se căsătorească cu o altă fată și să mă divorțeze, am fost atât de trist că mi-a spus prietenului meu despre asta, mi-a povestit despre o casă puternică de vrajă, pe care mi-a dat-o adresa sa de e-mail Ei bine, nu cred niciodată în asta, deși am decis doar să-l încerc și el mi-a spus că va dura 48 de ore pentru a-mi aduce soțul înapoi la mine și voi rămâne însărcinată, m-am îndoit de el în a 3-a zi, soțul meu a revenit la mine și plângea, a spus că nu mai vrea divorțul la 3 săptămâni după ce medicul a confirmat că sunt însărcinată, vă poate ajuta, de asemenea, să-l contactați la adresa de e-mail vai: wealthylovespell@gmail.com sau WhatsApp +2348105150446

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.