marți, 23 martie 2010

Male best friends

N-am inteles niciodata de ce nu am avut o "best friend". O. Ok, femeile-s isterice si se simt amenintate din cele mai mici cacaturi. Isi repeta cat de sexy si dragute si destepte sunt , pentru ca nu le zice nimeni asta. E trist. Si mai trist e ca sunt gata sa renunte la persoane care le iubesc , pentru ca iubitul lor, care o sa dispara si ala, si urmatorul, ca si cel dinaintea lui and so on, s-a uitat intr-un fel la ea, o asculta cand vorbea, pentru ca nu incerca sa-l pussywhipp si mai stiu eu ce dracu. E trist si patetic si ma enerveaza la culme.

Prietenii mei sunt barbati. Oameni care ma aduna la orice ora, de oriunde, pentru ca imbecilul cu care iesisem se uita libidinos la mine, oameni care ma cara in brate de la usa in pat si imi pun perna pe umarul lor cand sunt nelinistita in somn si ma trezesc cand eu nu-s capabila, oameni care vin din CT ca sa-mi mute un dulap, sau din Craiova in cateva ore, pentru ca am sunat plangand ca m-a lasat si-a emigrat vreun individ, care imi dau sosete flausate cand mi-e frig si ma ajuta sa ma imbrac desi numai asta nu m-ar lasa sa fac, oameni pe care ii sun la 5 a.m. ca a murit tata si vine sa ii care crucea si sa ma tina sa nu lesin iar, oameni care se muta cu mine cate o zi, 2, 9 pentru ca nu suport sa stau singura in casa,oameni care turbeaza stiind ca mi-a facut cineva probleme la facultate, ca m-a apucat unu' de fund pe strada sau ca si-a mai bagat cineva pula in sentimentele mele sincere, oameni care imi dau ultimele 2 tigari, oameni care ma saruta stiind ca ma gandesc la altcineva dupa care m-am jelit dupa  respectivul la ei in brate cateva ore inainte, oameni care vin de la facultate ca sa ma hraneasca si sa-mi dea pastilele,oameni care imi arunca xanaxul, oameni cu care o sa am -de saptamana viitoare-tatuaj identic.

Astia-s oameni. Nu indivizi neloiali, lipsiti de compasiune si afecte sincere. Sunt dezamagita de mine, pentru ca va regret. Iubesc persoanele nepotrivite, tipic.

12 comentarii:

  1. Iti imaginezi c-as pune toti oamenii aia intr-unul singur pe care sa-l ador. Si nu, nu-mi place deloc. Pentru ca nici unu nu-i al meu, impropriu zis "al meu".

    RăspundețiȘtergere
  2. Liniste sufleteasca, dar deja cer prea mult. Am o zi extrem de proasta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Amin!
    Si eu sunt prieten cu fetele care sut prietene cu baietii :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) a sunat intr-un mare fel. * scriu acest comentariu cu o mana, ca pe cealalta o am ocupata cu telefonul la care vorbesc cu Sweep, m-a sunat ca nu mai stia de mine de 2 zile si ma banuia de coma alcoolica. Ma cearta c-am dormit dezbracata si-am racit. Awww! :p*

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuia sa dai tu din casa. Normal. Sa ai incredere in muieri. :p

    You're welcome, kitteh.

    RăspundețiȘtergere
  6. Auzi sweep, am evitat sa-ti povestesc ieri. Se intoarce David. Nu la mine, evident. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. MA bucur de prima mea experienta de mers in camin. Acasa n-am net azi, ceva probleme cu switchul, etc. In rest, incerc sa ignor o durere de masele si sa ma bucur de primavara. Nu-mi iese niciuna.
    Tu?

    RăspundețiȘtergere
  8. sa stii ca parte din ce scrii se anuleaza.sau cel putin asa credeam...odata.hanca

    RăspundețiȘtergere
  9. Tu unde pula esti? Exact unde sunt eu pentru tine in momentul asta. Departe. nu te supara, te rog. daca erai aici, eram fericita. Da, fericita. mr crv.

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.