luni, 22 martie 2010

Morning cigness.


timeless.







Intotdeauna m-am intors la Cartarescu, cea mai mare iubire neimplinita de-ale mele. Abia astept sa moara, ca Nobelul nu or sa i-l dea, veci.

12 comentarii:

  1. Astept o gagica la mine si sunt tulburata de un om foarte drag mie. care se intoarce din NY & broke my heart. Nimicuri.
    Tu ce faci?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu (mai) astept pe nimeni, vine cine poate, pleaca cine vrea (si invers), la mine raman vinile... nimicuri

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) trend off, vibe on. uhhh, i m never gonna drink again!

    RăspundețiȘtergere
  4. anunta-ma cand se poate vorbi cu tine...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma duc sa ma ploua. E superb afara. O sa imi revin de indata ce ma intorc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau să depun mărturie despre marele vrăjitor, numit Dr. Șeful Bogat, soțul meu, iar eu suntem căsătoriți de 5 ani acum nu avem un copil, iar medicul ne-a spus că nu pot naște, deoarece uterul meu a fost deteriorat din cauza Prescripția greșită a drogurilor, asta m-a îngrijorat și soțul meu nu a fost fericit, așa că a decis să se căsătorească cu o altă fată și să mă divorțeze, am fost atât de trist că mi-a spus prietenului meu despre asta, mi-a povestit despre o casă puternică de vrajă, pe care mi-a dat-o adresa sa de e-mail Ei bine, nu cred niciodată în asta, deși am decis doar să-l încerc și el mi-a spus că va dura 48 de ore pentru a-mi aduce soțul înapoi la mine și voi rămâne însărcinată, m-am îndoit de el în a 3-a zi, soțul meu a revenit la mine și plângea, a spus că nu mai vrea divorțul la 3 săptămâni după ce medicul a confirmat că sunt însărcinată, vă poate ajuta, de asemenea, să-l contactați la adresa de e-mail vai: wealthylovespell@gmail.com sau WhatsApp +2348105150446

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.