sâmbătă, 13 martie 2010

Ex abrupto

Heavy night last night. Muma a făcut un atac de panică în timp ce vorbeam despre planuri de viitor. Să ne mutăm undeva la munte zice ea. Ești egoistă, zic eu. Teatru sau nu,  sunt sătulă. Dacă arăți omului că te doare că-l doare, te șantajează emoțional de fiecare dată. Mi-e scârbă , din nou. Spital, psihiatru, etc. Am dormit foarte puțin, însă m-am trezit destul de .. pozitivă, cred.
 Pernele multe și plăpumi, pături etc mă fac să mă simt safe. De-aia îmi baricadez patul de fiecare dată, să nu-l simt gol. Așa că m-am târât jos din pat, mi-am făcut o cafea proastă și m-am îndrituit către pc, creivuiam după Anathema.
( Între timp, pe y!m : Robert  ~_^: Ioi, te-ai lasat de fumat si te-ai apucat de diacritice! damn girl, you go!)

O să-mi reiau ritualul din duminicile  ultimilor 4 ani, meditat pe ruinele vechii cetăți a lui Țepeș, ture de lac și ceva în căști.

Și singura stare de mi-o transmite casa asta care miroase a bătrânețe, cu patul meu, unde a murit tata și unde simt în permanență mirosul formolului .. e lehamitea.

Nu-mi lipseste, nu-mi lipseste, nu-mi lipseste.........nu-mi lipseste. Mhm.

24 de comentarii:

  1. ciudat,,, si eu dorm - cand merg la casa de la tara - in patul in care a murit tata; imi face bine, l-am visat la cateva saptamani dupa ce s-a dus; imi zicea ca "acolo" e bine... "aici" e rau... pula mea, sa ne ajutam deci, impusca-ma

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi, să ne ajutăm deci. Vreau și eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai bong? ( sorry, tocmai ce-am avut un deja vu cu 'Cine trage primul?')

    Asta mă întrebam și eu. Hmmm. russian roulette?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu, romanian roulette... tragi si cade:)

    RăspundețiȘtergere
  5. ah, nu... de ce? puterea unui gest sta in imemorialitatea lui...

    RăspundețiȘtergere
  6. eu aș lăsa. Ghici ce-aș scrie. 1 word.

    RăspundețiȘtergere
  7. awww, așa pizdă emo par? :))
    nah, 'Leapșa.'
    Tu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai bine zi ce-i cu bongul ala. Asa-i ca-i fain sa fumezi bong pe ruinele alea? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @porc'șor off, n-am avut bong la ruine. Sunt un om făr de nicotină și altele. nicotină-free de 2 zile. alte alea free , de vreo 6.

    RăspundețiȘtergere
  10. K, când ne ajutăm până la urmă? Vreau să fiu un bun paladin.

    RăspundețiȘtergere
  11. te las pe tine sa stabilesti detaliile; esti femeie, ai simtul detaliului; sa zicem ca te astept...

    RăspundețiȘtergere
  12. For I have no gun, singurul lucru de-l pot face e să-ți rod venele, ca o ververiță suicidal. O veveriță nu blue-eyed precum cordacul, ci cu un ochi verde și unul căprui 3 sferturi și un sfert verde.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stai că n-ajung. Fă-te-ncoa, că nu te văd bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. i have no idea how to do such a thing. + fotofobie.

    RăspundețiȘtergere
  15. pepushe,remember cand ne hahaiam pe ruine si miresili trecea pe langa noi,in acea superba zi in care se insura un altul?eh,na.s-au inmultit.ca au copchil.
    ps.coae a fost ziua mea ieri.22. aha.aha.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vreau să depun mărturie despre marele vrăjitor, numit Dr. Șeful Bogat, soțul meu, iar eu suntem căsătoriți de 5 ani acum nu avem un copil, iar medicul ne-a spus că nu pot naște, deoarece uterul meu a fost deteriorat din cauza Prescripția greșită a drogurilor, asta m-a îngrijorat și soțul meu nu a fost fericit, așa că a decis să se căsătorească cu o altă fată și să mă divorțeze, am fost atât de trist că mi-a spus prietenului meu despre asta, mi-a povestit despre o casă puternică de vrajă, pe care mi-a dat-o adresa sa de e-mail Ei bine, nu cred niciodată în asta, deși am decis doar să-l încerc și el mi-a spus că va dura 48 de ore pentru a-mi aduce soțul înapoi la mine și voi rămâne însărcinată, m-am îndoit de el în a 3-a zi, soțul meu a revenit la mine și plângea, a spus că nu mai vrea divorțul la 3 săptămâni după ce medicul a confirmat că sunt însărcinată, vă poate ajuta, de asemenea, să-l contactați la adresa de e-mail vai: wealthylovespell@gmail.com sau WhatsApp +2348105150446

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.