duminică, 20 iunie 2010

Vremuri cacacioase se anunta.





Si cand toti trag de cate o bucata din leshul meu, tu nu o faci.


Nu vreau sa plec niciunde, presiuni peste presiuni, iar linistea mea sufleteasca, daruita cu atata drag de tine, este considerata o dovada suprema de egoism, nemernicie, rautate, so on &so forth. De cand dracu e considerat egoism sa iti consolidezi propria-ti liniste sufleteasca? 
Casa aia ma omoara. Miroase a batranete, a tristete si soundtrackul e constituit din suspine, scandal, santaj emotional si durere comprimata in noduri in gat. 
Asta, in antiteza cu ce avem noi, ma omoara. Ma sufoca scandalul zlinic, schimbarile bruste de comportament, blamarile gratuite si nesabuite si tot ce am de facut e sa renunt la mine si sa imi inabusesc niste urlete. 
E greu, e greu. N-as pleca pentru nimic in lume din familia asta mica a noastra, e tot ce imi trebuie si ce ma tine cu capul deasupra apei jegoase sub care restul ma trage de picioare, stiind clar ca nu stiu sa inot.
Si stii bine ca n-as pleca pentru nimic in lume si pentru nimeni. Nici macar pentru mine.
Pff, de multe ori ma straduiesc sa-mi amintesc ultima oara cand am iesit din casa fara tinta, fara griji si fara vina. Si acum o fac, nu mi-e foarte clara ziua. 
Vreau doar ca lunile astea de ..fiere sa aiba un rost iar toamna sa racoreasca si ceva din tumultul de negativism clocotind. Sper sa ne stabilizam cu una cu alta, sper sa nu mai fie presiunile alea din afara, sper sa ma mobilizez si sa fiu lasata sa ma pun pe treaba ( pt ca, fie vorba intre noi, ma irosesc, oameni buni.) , sper sa suport fizic mai mult, sa ma lase dracu ulcerul asta in pace, caci se hraneste cu negativismul meu si rezulta sange.  Si sper sa nu ma mai vad vreodata nevoita sa fug din camera in care suntem amandoi in alta, doar ca sa nu ma vezi cum plang. 
Stii ce? sunt recunoscatoare. Esti acolo mereu si ai invatat cum sa ma misti, cum sa ma mangai ,cum sa ma inveselesti si cum sa ma lasi in pace.


2 luni cu mama. 2 luni fara casa noastra. 2 luni fara tine. Vai sa-mi fut una. O  sa fie orice altceva in afara de fun. Vacanta placuta si voo.

3 comentarii:

  1. o sa mor. sa nu vii. sa ma tii minte cum ma stii. cu tzatze si cu pizza de la di livio, cu margini intoarse de oftica. poza aia eu ti-am facut-o.
    Miss you too.

    RăspundețiȘtergere
  2. vremuri cacacioase necesita cur papir! hun mi-e dor de tine o luna aproape a trecut:) love, soco

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.