miercuri, 9 iunie 2010

Satan se pisa in papucii mei.Doua luni si totul e diferit. Schimbat, diferit, echilibrat, altfel. Zilele astea m-am mutat, Ne-am mutat. Mi-am parasit barlogul drag de burlaca, barlog pe care nu l-am dezamagit veci. 10 luni acolo au schimbat multe si pe multi. Pe mine doar m-a pozitionat intr-un unghi mai bun. In casa aia am plans, am urlat, am suferit, am disperat,am zambit, am dormit prea putin, am inceput capitole noi care erau menite din start sa ramana neincheiate, am iubit, am parasit, am fost parasita, am fugit, m-am temut, m-am zbatut, am renuntat, am ars rochii, am rupt blani , am scorojit pereti, am gatit, am curatat stiind ca se murdareste-as usual- , am adoptat, am renegat pe toti, m-am simtit abandonata, m-am abandonat,am abandonat, am respins, am pierdut, am sangerat, m-am abandonat tie si apoi, s-a oprit
Era timpul pentru ceva, nu neaparat ceva nou, ci altceva decat cu ce eram obisnuita. Mi-am futut patternuri si acum imi fac altele. Dumnezeule, cat imi ador rutina.
Nu zic ca e un nou inceput, yatta yatta, ce de inceput nu incepem acum. Ne-am futut creierii, ars emotiile si acrit sufletele cu altii, am avut amandoi un training bun. Si de  data asta stiu ce e de facut, si tu stii ce nu e  de facut, si Satan ne roade si plange in urma noastra.
Imi place sa impaturesc tricouri barbatesti, lungi si fun.
Imi place gustul de Marlboro, desi inainte il uram cu fervoare.
Imi place sa te astept acasa si sa fac liste cu ce ne mai trebuie prin casa, offf si cate ne mai trebuie!
Ador sa ma culc inaintea ta si sa te simt cand stingi lumanarile si te cuibaresti langa mine, ca un gips pe o fractura multipla.
Imi place sa iti servesc micul dejun inainte sa fugi la serviciu si sa stam la tigara pe balcon, minunatul nostru balcon imens-unde sunt acum, cu netbookul pe coapse,cu o punga cu amandine pe masa rosie si cu talpile in afara geamului- sa vorbim despre ziua ce-a trecut greu si sa facem planuri de viitor.


Ce nu-mi place e ca Satan s-a pisat in papucii mei, fix acum.


Hai acasa,imi lipsesti de la 8.38 la 23.

2 comentarii:

Spit it out.