joi, 5 august 2010

postare #100. Happiness included.





                   Ei bine, as fi vrut sa postez ceva minunabil si complecs, un ceva celebrational, dar...mnu.
Una peste altu', lucrurile  s-au schimbat radical din nou.
Satan e un caine mic, dar mare, care acum e ascultator, dragut si linge pisici maidaneze. Erm, in engleza suna mai bine:)) Doarme in cada sau la picioarele mele, e scump si pupacios si nu ma mai mananca, se caca de 2 ori mai mult in schimb si imi aduce politia la usa printre altele, dar iubeste pe mami si pe tati and we're proud!
Cu facultatea e  tricky, in sensul ca.. sunt la, ei bine, 3 facultati. Anul 2 la Unibuc la ce eram, eterna rusa-engleza si boboaca la Spanglish si la Resurse Umane. Sunt oareshcum mandra de mine c-am intrat la ultima. Restul sunt minuturi.
Cu casa... ei, cu casa e  bine, ne-am mutat cu succes, inca sunt de cumparat destule dar ne e bine. Simt ca mi-e barlog si incerc sa am grija de el.
Cu munca... hehe, am serviciu! E ok, am niste oameni minunati in echipa, imi place ce se intampla si nici nu mi-e rusine cu salariul.
Cu prietenii, mi-e dor de ei. Sa vina inapoi, as zice!
Cu mama........ Nu.
Cu barbatul e alta poveste. E o poveste minunata , care se intareste pe zi ce trece. And yes, that sounded porn! Sunt fericita, ma! Sunt saraca, fericita si iubesc. Mh, sunt obosita , lucrez de la 12 la 10 basically si asta ma face sa fiu usor fatalista dar din sept imi vine si leafa si o sa imi rezolv restul de facturi mai mult sau mai putin restante, mai mult sau mai putin corecte sau furate.
E tarziu, stau in dormitor si bat la netbook ca un apple fan -boy hipster- dar nu ma vede nimeni- , Satanul se uita de pe parchet cu ochisorii aia de cacat si cu gene luuungi, ca Big Gay Al, am un energizant mult  prea rece in tricou si um,o sa scap de tricou, o sa -mi beau energizantul si o sa-mi astept bijuteria de copil muncitor si blond de la serviciu. Ca are doua si isi fute creierii, timpul si sufletul muncind 16 ore pe zi. Thank god I have no gag reflex.


Gata, postare # 100. Sunt bine.

4 comentarii:

  1. cum pana mea rezisti la 3 facultati+job+relatie+catel???? daca predai niste cursuri de asa ceva, ma bag si io...

    RăspundețiȘtergere
  2. Momentan rezist, ca e vacanta... din Oct o sa ajung la cursuri de la 8 sau 10 pana la 2, dupa care job de la 3 la 12 si tot asa.
    Tu cum te mai simti?

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt in Purgatoriu - astept. e foarte cald si dorm 1h-1h30', dupa care ma trezesc si caut o alta pozitie.
    Cu programul asta cand o sa mai aveti timp sa va vedeti??

    RăspundețiȘtergere
  4. E groaznica vremea asta, ma gandeam eu ca nu esti foarte ok in perioada asta. Psihic cum stai?
    Si ca sa-ti raspund la intrebare...pai.... in somn, in mare. Ne mai vedem pe Facebook cat suntem la munca si in weekend.

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.