miercuri, 21 aprilie 2010

call me tulip girl.



Reusesc sa adorm  fara sa-mi fac griji in legatura  cu cosmarurile. Pentru ca stiu ma trezesti in fiecare noapte cu un sarut pe frunte si un "iubito, trezeste-te..." . Ma saruti pe ceafa in timp ce gatesc pentru doi si ma certi cand dorm goala sau dezvelita. Adoram nutella si ne gandim la acelasi lucru ce implica nutella, ma duci la examen iar colegele care-mi par straini ma intreaba unde te-am gasit asa..cobain-ish. Si daca a durut tatuajul, si daca a durut ca s-a dus tata, si daca vin la rusa vineri, si daca am slabit sau li sse pare, si daca.
Si amandoi ne abtinem sa ne spunem Te iubesc de fiecare data cand se face liniste, de parca am face kegel , pentru intarirea muschilor relatiei. Netezi, foarte netezi. Bem vin si impartim tigari si avem obsesii comune. Z, burlaca suprema, a decis ca incearca si ea  o relatie pentru ca m-a vazut pe mine fericita. Si pentru ca te-a surprins privindu-ma nu ca p o friptura, nu ca pe o salata, ci ca pe a lui. Si invelindu-ma .


E coplesitor de bine. Intotdeauna e, dupa ce renunti la orice speranta de candoare. I gave in since i saw Orion staring warmly back at me, between the caffe latte and the check.


Acum o sa adorm, tu o sa ramai treaz sa iti termini cartea, o sa intrii sa citesti asta si o sa ranjesti strengareste, o sa ma verifici daca respir sau daca am perna pe fatza, o sa imi atingi spatele, sa vezi daca e gol si apoi o sa imi dai dreptate.Nu stiu daca o sa comentezi, daca o sa-mi scrii sau daca o sa zambesti si atat. Dar o sa fii acolo. 

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Capacitatea de regenerare e un lucru uimitor, k.
    Iar lectia cu vrabia din mana .. eu n-am uitat-o nicicand.
    Foc, zise ea. Si-a acceptat sentinta, cu constiinta impacata. Si nu pare deloc nefericit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.