sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Intrebare lansata in eter: What should I name my kitteh?

Before:
After:



Mergand catre un simposyum, a.k.a. alcoolizare, vaz un mau in statie , la Universitate. Dupa ce am alergat azi dupa pisici prin pubele, ganguri, banguri, curti de bloc, Gheena, Valhala, Mordor, alea, eram vizibil plictisita de intorsul cozii si fugit.
Dar vai! Acest Behemoth tziganos nu a fugit! Pis pis, purr purr, am si discutat deci. Dau sa plec catre alcool, chiar plec, pisica suspina in urma-mi, plec de tot, ma duc sa iau bilet cu inima compostata si , stupoare, intorcu curu' si iau pisica acasa.
Intra don'shoara in casa, miroase un fierastrau, un bocanc, o rochie de matase neagra, varsa o scrumiera si fuge sub patul ala cu scoci. Aud pisiflexu' torcand incontinuu de sub pat, o chem, iese.
Apoi, ne indrituim noi ca doo duamne ce suntem, catre dush, ma obliga tampita sa ma bag cu ea, obiecteaza sincer vo' 20j de secunde, dupa care ... TOARCE. /:)
Or, de cand pisica+apa= purrrr instead of erm, Izu -bleeding -to-death? Acum pisica mea miroase a cocos, n-o sa ii cada parul si o sa aiba volum. Upsie, n-aveam kitteh-grooming kit. Dar maine.... Maine!
In timpul baitei am descoperit ca e extrem de slaba, a avut coada fracturata in doo parti si sunt aproape complet vindecata, nu a avut purici , toarce, sta sa o jumulesc cu prosopul verde cu ursh, toarce si se scutura pe ecranul laptopului.
Sifilitica inca se linge, toarce-ce surpriza, heh?- si ceva obsessive-compulsive imi zice, dinauntrul meu, sa o indop.



Acum , revenind la titlu, cum numim creatura vicioasa si torcanda?



Eu sunt intre:

Tuiter ;
Behemotz ;
Mayhem;
Eugenia
Amoeba
Ginger
Trollu( short from trollhammaren);
котёнок;
Ioi;
Electronicu;
Terminus.


Eu, practic, sunt intre capete.

Astept propuneri pe adresa redactiei. (eezuh_15@yahoo.com)

7 comentarii:

Spit it out.