luni, 16 noiembrie 2009

Goddamn Twitter, man.

* Da, acela este DVD original de la concertul Maiden , Buc, '08! Tinerete, haine grele! ca are fer pa iele! ;))



Sa incepem de la inteleptul meu tricou prin alianta:


"Every great idea I have gets me in trouble"





Well, I love THIS particular kind of trouble because, uhm well, Fuck YOU, Dolphin!


Una peste altu', am avut the highest highs I've ever had and reached no low during the past 18 days.


Am ajuns acasa in fiecare Marti si era cald, nu m-am mai trantit imbufnata pe mocheta aia. Si patul era cald si inca e jumate din el. Nu a mea. *Cealalta, acolo unde doarme Tuitter. Si toarce. Ca un pisiflex.


>Am poshtit tigari, m-am convertit de la Dunhill negru la Kent lung, acum ma intorc la Dunhill. One-man's -woman- type of individual, sorry.


>Am descoperit ca sunt inmaritata si am un copchil Dupa ce au descoperit altii inaintea mea, damnit!! :));


>Am descoperit ca nu orice durere e rea si ca febra e buna, you need some heat to melt the caveman within, huh?;


>Am mancat junkfood la 2 am de la Romana, unde nu ne-au lasat sa ne pisham ( Am auzit un "E ud pe jos" pai bun, poate nu vroiam sa mictionez fix pe podeaua vuastra, nu stiu ce sa zic! )


>Am aflat ca jumatate din mine e cotropitoare si jumatate , nu.


>Ca exista si " Sneeze" button, nu numai "Snooze";


>Ca lucrurile de calitate se intampla numai si numai cu si uamenilor de calitate;


>Ca cele mai pure lucruri sunt moca; ( am fost intr-un hardware store , unde am cerut "Vrem si noi un cui" Si ni s-a dat. Moca.


>Am luat piatra de pe jos ca nu aveam de unde un ciocan. Piatra, evident moca.


>Am gasit un Rummy antic in beciul casei mele , am furat un 1 si l-am facut un superbrelocopandantosomething, moca. pff. "The." atat. )


A>m gasit pisica perfecta fix dupa ce am cautat cu maxima rigurozitate, acum imi toarce cu curul pe tastatura, apropos. Mi s-a confirmat ca pisicile simt oamenii buni cand sunt at boiling points. Pacat ca nu dau si 100 $ , ca tot fac asta.


>Am ajuns de la cafeaua aia "Din plictiseala" , de la contul ala de tuitter " for gettin dates, fah" *@Raluci la THE FUCKING IT, la un preview de calitate si care nu lasa dare de ceva orisicat negativ in asteptatea filmului propriu-zis, ci o mare mare implinire ca "Uite dom' , exista si ce film caut eu de cand eram pisica in Philae" Ioi, gen. Now we carry on and be emotionally patient.


>Ca tortul meu cu pricomigdale si gatitul la 3 a.m. sunt de bun augur. Si ca tre sa invat sa fac prejitura aia din Ikea, musai!


>Ca n-o sa am copchii galbeni si ondulati, but Son-Goku-ish, peste 'j de ani, pana atunci ma rezum la Tuitter si psihopedagogia mea speciala.


>Ca exista cazuri in care pui tot ce simti si ce nu simti intr-un proiect, nu dormi, lasi cafele neterminate,scrii cate un "Gen" si un "Muie voo" prin notitele personale cat schitezi planul, ca faci si munca altora, si suplimentar, si inainte de termen cu muuuuult si TOT nu e de ajuns;


>Ca Baselu' ia oamenii in brate dimineata cand ies din casa-mi, dar si cand se intorc infrigurati din Carrefour, de unde tot uitau sa ia si paine, dar niciodata nu uita de Nutella sau alcool sau eu stiu? Sa aveti o seara placuta?


>Ca every single one of us has to "Turn the page" and start his own adventure and make mommy proud; Hardcore ,baby!


>Ca Tuitter doarme cu curul pe Dostoievski F.M. , dar niciodata pe A.S. Pushkin, A ma Puskin, A.T. Puskin, etc. De la coperta cred. Vad ca are neste afinitati deosebite catre "Crima si pedeapsa". ;


>Ca se poate discuta orice,oricand, cand ai cu cine;


Hu ha!


>Ca da, se poate! Multumesc Universului care conspira de cand ma stiu impotriva mea si ca Mercuru' retrogradului ma-sii a facut click fix pe Scorpie-Taure, cu urme vizibile, lizibile si adanci. Foarte adanci.


>Ca pijamalele sunt mai calduroase cand le imparti. Si gelul de dus. Si plapumile.


>Ca esti mai curat cat timp se ocupa altcineva de gunoiul tau si ti se ureaza cu nonshalantza "Sa avetz o seara placuta!"


>Stiu ca niste bagaje si niste verbe modale nu schimba ceea ce este de fapt. Si stiu ca "To sever" e doar un verb iar restul ie cancan.


>Am asteptat sa se faca verde la semaforul ala si am oftat. Dar alea erau kiddie stuff. In fata TNBului, mi s-a intins un ranjet tembel pe toata moaca. Pentru ca a fost un episod dragalas, extrem de. Inclusiv pt domnul care era in macara, incercand sa puna luminitele de Creciun si care se holba. Catre arta dramatica!


>Am mai observat ca nenii de garda de la ORL Coltea iti dau tratament de 93 ron si total nerecomandat ulcerului meu perforat , chiar daca spun" Eu nu imi dau seama ce anume e in neregula acolo! " Sa-tz traiasca ma-ta.


>Deasemenea, am observat ca mi-au inghetat zgaibele si ca e fun sa iti ramana servetele in casa dupa atata zapaceala.

oh.



To whom it may concern, have some dignity. Numbers are plane numbers , you would probably hate the facts even more. But please don't , we're all bleeding, just keep it internal.


















Merry-go-rounds, habibi. They've allways did, the'll always do.

















4 comentarii:

  1. M-am chinuit sa citesc tot dar kkt bautura nu m-a lasat :(.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei, citeste si tu pe diagonala, gandeste-te ca e curs. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ">Ca se poate discuta orice,oricand, cand ai cu cine;"

    Cam greu. N-ai cu cine, dom'le, n-ai cu cine...

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.