marți, 1 decembrie 2009

Meniaito cu afumatura! La multi ani Bucuria, Buna seara Romanesti.


1 Decembrie e ziua Protveu. In fiecare an de 1 Dec aveam intotdeauna program artistic si special la teveu : cum se face nu-stiu-ce paine prin Ardeal, cum se piaptana fetilii mari ca sa nu le cada parul, sa nu li se exfolieze himenu', bartai cheful in agora publica, cu multi latrai si promoteritele lu' Moga, stafful proteveu SI CIOLANU'. DA DA, Prima data cand am monitorizat evenimentul, Teo si Tanta invarteau cu facaletul intr-un ceaun imens, ramas de la Halouin, pun pariu, fix in agora.Erm, anul asta ce dracu or sa faca, o sa transmita Dansez pentru tine Fix din haul ceaunului de fonta? Or sa joace un meneaitou printre afumatura? Sunt curioasa cum o sa noteze Micutul Uil elementele de originalitate si lupusorul Petre elementele tehnice.
Oamenii astia au dat decret catre Mniezo' ca mancarea nationala este fasule cu ceolan.
Interesant.
Eu zic ...ca e mancarea proteveu.Lanseaza trendul cu fasulea fix cand mai implineste un an postul ca sa aiba o scuza,sa fie protejati de fantoma spiritului festiv. Ergo, NIMENI nu o sa observe ca programul merge pe propulsie de biogaz! DA!!!
Oh u got me!
Interesant ca nu se aude nimic de documentare, Nopti Albe,demonstratii pe stadioane, nebunii de genul.





La multi ani Bucuria, Buna seara Romanesti.

4 comentarii:

  1. Pe mine ma seaca la culme "aniversarile" astea in care toata lumea se bate cu caramida in piept si fac show penibil pentru casnice si bosorogi.

    RăspundețiȘtergere
  2. macar de-ar face pt metalocasnice! mmmm *daydreamin* ai vedea porcusori stripangii si maseuzi! :)) ia sa le scriu eu. Cine stie cine danseaza pt mine?

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetili mari isi piaptana parul ca le place cu par.
    Alea de la oras se epileaza. :D.
    Off topic: m-a spart la ochi fondul asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. clar. Alea mari isi lasa parul mare. Erm. ;))

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.