miercuri, 16 decembrie 2009

ACDC MAKE MY GINY TINGLE.

Si vin AC DC, ma!
Am avut o mare slabiciune pentru ei, dintotdeauna. "CRED CU TARIE..." =)))) NU, nu o sa scriu asa ceva. Cred si cu ceai, nu mi-e imperios necesara taria.
Ei bine, imi par extrem, dar EXTREM de pron muzichiile lor pshihedelico-fun. Cand i-am zis tatei de concert, a scos un sunet ce aducea a chitzait/ chiuit. Se duce , si a zis ca vrea sa mearga singur, fara plod sau muiere. :)) Dad kicks ass, per se.
Ei bine, si eu o sa ma duc, daca tot am vazut Metalica, Maiden, Judas, Motorhead si The doors ( asta n-o zic cum. shhh) .
Asa ca ofer privilegiul unui cunoscator de oldscul, pron si psihedelico-fun sa vada acest corp celest cum este apucata de fior.
A. In episodul "The purity ring" din Southpark, S13. Ei , in ep ala, Kenny isi gaseste o prietena- culmea, vie!- care se pare ca o anumita "muzica", a Jonas Brothers, " makes her giny tingle" . Astfel, kenny ia bilete la Jonas BRuadarz in speranta ca va primi un bj. Ar fi primit omul , daca nu le dadeau aia purity ringz... de acolo au degenerat in Grey's anatomy si sifilis. Kenny dies, CE SURPRIZA! pentru ca " statisctics say that an american woman's mouth is one of the most dangerous places that one can place his penis into. "
:))) Oh I love those guys.

Ei, acesta nu a fost un apropos.
Dar AC DC MAKE MY GINY TINGLE!


Therefore, astept propuneri aici de fatza sau pe mail.
* I also do girls lately.





" Then she made me say things I didn't wanna saaay... "

8 comentarii:

  1. Limita de varsta, ceva? E voie cu Viagra pe stadium?!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca e! Dar cu doua, nu stiu. :))
    Limita de varsta? major si vaccinat. pana-n andropauza.

    RăspundețiȘtergere
  3. "giny - 2 definiţii - vagin...vagin giny păsăric" LOL! Adica ti se filfiie?

    RăspundețiȘtergere
  4. To tingle = a gadila.
    Ma... ung pe suflet, altfel zis! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. "MY GINY TINGLE" din traducerea ta si din a mea iese altceva. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia cu Nivea ca trece :)) Sa nu sari pe scena la concert, zic.

    S-or suparat toate fetele din liceu pe mine ca puneam "dork rock" as they called ac/dc. Stupid purists. Then again, parca-ti si face placere sa dedici un Stiff Upper Lip intre d-astea :D

    Io o sa ajung la concert dac-o sa am bani de bilet doar. Tu pune telefonu' pe blog si niste poze intre timp, sa stie lumea unde sa te caute :D

    RăspundețiȘtergere
  7. =)))))) uitati-va ma la episodul ala, ca asa vulgarizam subiectul!
    Railor.

    http://www.southparkstudios.com/episodes/220683/

    RăspundețiȘtergere
  8. dAImon beibi, am mailul acolo, therefore si id de mese-n ger. poze mai sunt si pe aici, telefonul nu l-as lasa nici intr-o mie de ani, sa fim seriosi. Am avut niste episoade urate cu un stalker pornite de la blog, so... don't go there.
    Daca ii de cautat, ete aici:
    eezuh_15@yahoo.com
    CAt despre treaba cu liceul.... stiu cum era. tot domnisoarele impletite si cinstite ma iubeau, ca si acum de altfel. :))) Nu le inteleg. cred ca de la silvertongue mi se trage.

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.