duminică, 25 octombrie 2009

Rott in Hell, pretty please.



..............Si cum cautam eu pisoi, am gasit o superbitate, pierdut o noapte in asteptarea mailului imbucurator de la shelter, O DADUSERA.
Bun. Dupa doo zile , revine pers respectiva cu mail cu pozele altei minunabilitati. Ma agit, ma bucur, etc, stabilesc sa nu posteze pozele cu ea, pt ca o iau eu.
Ramane asadar duminica, la 14, sa ridic marfa mieunatoare.
Suna sugsemnata de la 12, nu raspunde nici pe fics, nici pe mobil, apoi il inchide, apoi verific mailul, unde mi se povesteste cum a fost uitata in curtea unei hale si sfasiata de caini.
Si uite asa, dupa ce mi-am pus toate sperantele in pisoi, nu acelasi, dupa ce faceam planuri cum o sa pun chestia mieunatoare in jumatea patului meu dublu, sa doarma pe toate cele 12 perne , iar eu o sa ma holbez cum doarme, de pe mocheta, s-a dus pe pula TOT.
* nu, n-am nimic cu doamna de la adapost, sunt doar furioasa pe situatia in sine. Si pe faptul ca ma atasez instantaneu, every fucking single time. Si degeaba.



Multumesc.

6 comentarii:

  1. Nu te nelinisti, e ca in dragoste. Pentru orice pisica exista un pisoi pe undeva. Iti doresc sa ti-l gasesti cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. That makes two of us. :)Cat despre miorlaitoare.. Ii luasem cosulet rosu, vroiam sa ii desenez niste soricei pe material.
    Azi nu mai am curaj sa ma uit pe site-ul adaposturilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac povestile cu si despre pisici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi plac doar atunci cand sunt povesti si cand ii implica pe altii.
    Deci, still scanning for puss.

    RăspundețiȘtergere

Spit it out.